Beletrie pro děti

Okamžik pravdy

Kasie Westová


Stačí jeden pohled… a už v tom plaveš

Hadley Moorová v šestnácti letech přesně ví, kým je - plavkyně, která díky tomuto sportu získá stipendium na univerzitu. A tomuhle cíli obětuje vše. Takže když jeden z jejích tréninků naruší záhadný kluk v kostýmu akčního hrdiny Heatha Halla, není pobavená. Místo toho se rozhodne, že zjistí, kdo to byl, aby dalším vyrušením předešla. Překvapí ji, kolik potenciálních kandidátů se za maskou Heatha Halla může skrývat - včetně jejího bývalého nebo kluka, do kterého je zakoukaná její nejlepší kamarádka. Podaří se jí tuhle záhadu rozklíčovat? Zvlášť když má plnou hlavu kluka, po kterém by rozhodně toužit neměla?

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.10.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,405 kg
Jazyk čeština
Původní název Moment of Truth
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
EAN 9788076612969
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Databazeknih.cz - Okamžik pravdy

...Okamžik pravdy je napsaný neuvěřitelně čtivě a chytlavě. Romantika je sice předvídatelná, ale to k těmhle knihám patří, ale zase pomalá a nenásilná. Opět nechybí vážnější témata, ale vše se nese v odlehčeném duchu a nikdy se nezaryje hlouběji....

Autor

Kasie Westová

Kasie Westová

Kasie Westová je úspěšnou a oceňovanou autorkou mnoha knih pro děti a dívky. Vystudovala Fresno State University a stále žije v Kalifornii se svými čtyřmi dětmi a manželem. Většinu času se snaží uniknout kalifornskému vedru. Kromě psaní miluje také wakeboarding, rockové balady a čtení dlouho do noci.

Profil autora