Hobby

Srdcerváči: Omalovánky

Alice Osemanová


i Připravujeme

Obrázky plné lásky, života a všeho, co se stane mezi tím. Omalovánky ke komiksové sérii Srdcerváči

Jedinečné omalovánky k populární komiksové sérii Srdcerváči jsou plné nádherných obrázků. Vybarvujet si s Nickem, Charliem a jejich kamarády - navíc zde najdete několik dříve nepublikovaných ilustrací.

Užijte si ty nejpopulárnější scény z příběhu Nicka a Charlieho - jejich první polibek nebo třeba výlet do Paříže. Těšte se také na Nellie, Taa a Elle, Taru a Darcy a mnoho dalších! V obrázcích najdete i prázdné komiksové bubliny pro vlastní myšlenky a vtípky nebo celý mini komiks o Taře a Darcy.

Více

249 Kč Doporučená cena
Vychází 16.05.2024

Detailní informace

Počet stran 96
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.05.2024
Formát 163x238 mm
Jazyk čeština
Řady Srdcerváči
Původní název The Heartstopper Colouring Book
Původní jazyk angličtina
EAN 8594050438330
Věk od 12
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

Autor

Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovatelka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila se v roce 1994 v britském Kentu. Napsala současné YA romány o nejrůznějších katastrofách dospívání: Solitaire (CooBoo, 2014), Radio Silence, I Was Born for This a Loveless (CooBoo, 2022). Je také autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Srdcerváči (CooBoo, 2019 až do současnosti) a scenáristkou, tvůrkyní a výkonnou producentkou televizní adaptace Srdcerváčů, kterou promítá Netflix. Alicin první román Solitaire byl publikován, když jí bylo devatenáct. Její romány i komiksy získaly nominace na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal i Goodreads Choice Award.

Profil autora