Young adult

Havraní spolek

Maggie Stiefvaterová


i Připravujeme

První díl oceňované fantasy tetralogie, která je plná akce i tajemna

Když se narodíte do rodiny jasnovidců, nese to řadu výhod i zdrcujících břemen. Své o tom ví i šestnáctiletá Blue Sargentová – odmala jí totiž vtloukali do hlavy, že až jednou políbí svou pravou lásku, její vyvolený zemře. A tak se Blue klukům radši vyhýbá. Jenže pak se objeví havraní kluci, čtyři studenti elitní školy, které vede přitažlivý Gansey. Hrozba smrtícího polibku je najednou mnohem reálnější. Společně navíc řeší záhadu pohřbeného krále… a světy živých i mrtvých se začínají zlověstně prolínat.

Více

449 Kč Doporučená cena
Vychází 23.05.2024

Havraní spolek a jeho záhady

Havraní spolek a jeho záhady
15.03.2024 | Víkendovky

Poslední dobou mám pocit, že se knihy dělí na dvě skupiny – podle anotací. Na knihy, kde se vlastně dozvíte (skoro celý) příběh už v anotaci a jen si řeknete: „To by bylo dobrý rozvést do delšího textu a zažít v knížce na více stránkách.“ Tuhle knihu si koupíte, začnete ji číst a je to skvělé, protože dostanete přesně to, co jste čekali. Ne že by tam nebyla žádná překvapení, příběh nějak plyne, samozřejmě se posune, udělá nějaký ten plot twist a vy dočítáte knížku s tím, že byla tak super, jak jste vlastně na začátku čekali.

Detailní informace

Počet stran 424
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.05.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Raven Boys
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Schlöglová
EAN 9788076619678
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Maggie Stiefvaterová

Maggie Stiefvaterová

Maggie Stiefvater je vášnivou čtenářkou, miluje stará auta, hraje na spoustu nástrojů (například harfu, klavír, flétnu a dudy), kreslí a píše knihy. Má dvě děti, dva psy a kočku. Debutovala už v roce 2008 s knihou Lament, obrovský úspěch ale sklidila s románem Shiver, který se po několik desítek týdnů držel mezi deseti nejlépe prodávanými knihami žebříčku The New York Times. Mezi její nejznámější série patří právě Havraní spolek.

Profil autora