Beletrie pro dospělé

Bouřná vrána

Kalyn Josephsonová


Hřmění a tlukot křídel se nesou horkou nocí… První díl originální fantasy série.

V tropickém království Rhodaire jsou vrány, vládnoucí magií živlů, běžnou součástí každodenního života… dokud k nim nevtrhne Illuciánská armáda a všechno nezničí.

Princezna Anthia se od té chvíle utápí v depresích a jediné, nač dokáže myslet, je obrovská ztráta a prázdnota v jejím srdci. Její sestra Caliza má mezitím plné ruce práce s troskami království, jenž po smrti matky skončilo na jejích bedrech.

Ale když je Caliza přinucena souhlasit se sňatkem mezi její sestrou a illuciánským korunním princem, Thiu to konečně přiměje vylézt z postele. A poté co v ruinách hnízdiště nalezne poslední nepoškozené vejce, vymyslí dívky nebezpečný plán – nechat tajně vylíhnout vejce a získat zpátky, co jim nepřátelé vzali.

Více

329 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.03.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,468 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Storm Crown
Původní jazyk angličtina
EAN 9788075449702
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Kalyn Josephsonová

Kalyn Josephsonová

Kalyn Josephsonová píše odmalička a debutovala knihou Bouřná vrána. Vyrostla v San Luis Obispo v Kalifornii, vystudovala biologii a angličtinu na univerzitě Santa Clara. Má slabost pro fantazijní světy plné magie, zvířat s nečekanými schopnostmi a hrdinek, které se se vždycky zapletou do problémů.

Profil autora