Warcross


Herní fenomén Warcross je pro některé únikem z reality, jiní si díky němu přijdou na slušné peníze. Hackerka Emika s duhovými vlasy je na mizině. Aby si přivydělala, zariskuje a nabourá se do mezinárodního turnaje ve Warcrossu. Jenže omylem se ocitne ve středu dění a přes noc se stane celebritou. Dokonce dostane od tajemného tvůrce Warcrossu Hidea nabídku, která se neodmítá. A tak Emika zamíří do Tokia, kde se musí spojit s Hideem i jedním z warcrossových týmů, aby odhalila hrozbu nejen turnaji, ale i celému světu. Hra o čas začíná.

1. Wildcard

Wildcard

Emika z warcrossového šampionátu sotva vyvázla životem. Když už ví, co se doopravdy skrývá za Hideovým novým algoritmem NeuroLinku, nemůže věřit jedinému člověku, ke kterému kdy vzhlížela. Aby ho zastavila, spojí se s Fénixovými jezdci. Někdo však na její hlavu vypsal odměnu, a tak je jedinou šancí na přežití spolupráce se Zerem a jeho skupinou Černoplášťů. Brzy ale vyjde najevo, že ani Zero není takový, jakým se zdá. Emika musí čelit zradě i ztrátě. Jak daleko zajde, aby zničila muže, kterého miluje?

2. Warcross

Warcross

Herní fenomén Warcross je pro některé únikem z reality, jiní si díky němu přijdou na slušné peníze. Hackerka Emika je na mizině. Aby si přivydělala, zariskuje a nabourá se do mezinárodního turnaje ve Warcrossu. Jenže omylem se ocitne ve středu dění a přes noc se stane celebritou. Dokonce dostane od tajemného tvůrce Warcrossu nabídku, která se neodmítá. A tak Emika zamíří do Tokia, kde odhalí spiknutí, které by mohlo mít nedozírné následky.