Komiks

Srdcerváči

Alice Osemanová


Grafický román o životě, lásce a o všem, co se stane mezi tím.

Charlie je nervák, přiznaný gay a přemýšlivý kluk, někdy možná až moc. Nick je zase veselý, měkkosrdcatý hráč ragby. Tihle dva se potkají na stejné škole a okamžitě se stanou přáteli, ale mohlo by z toho být i něco víc…?

Minulý rok nebyl pro Charlieho Springa dvakrát dobrý, ale aspoň ho už nikdo nešikanuje a má tak trochu přítele, i když je to občas protiva a chce se scházet jen tajně. Nick Nelson o Charliem něco slyšel – o jeho coming outu minulý rok a o pár měsících šikany. Ale nikdy neměl příležitost si s ním promluvit. Až do začátku ledna, kdy se Nick a Charlie potkají na jedné společné hodině. Rychle se z nich stanou přátelé a Charlie se do Nicka brzo hodně zakouká, i když ani nepomyslí na to, že by u něj snad mohl mít šanci. Ale láska dovede překvapit a občas na vás ty dobré věci čekají přímo za rohem…

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 21.03.2022
Formát 163x238 mm
Hmotnost 0,595 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Srdcerváči
Původní název Heartstopper
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
EAN 9788076614291
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor

Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovatelka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila se v roce 1994 v britském Kentu. Napsala současné YA romány o nejrůznějších katastrofách dospívání: Solitaire (CooBoo, 2014), Radio Silence, I Was Born for This a Loveless (CooBoo, 2022). Je také autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Srdcerváči (CooBoo, 2019 až do současnosti) a scenáristkou, tvůrkyní a výkonnou producentkou televizní adaptace Srdcerváčů, kterou promítá Netflix. Alicin první román Solitaire byl publikován, když jí bylo devatenáct. Její romány i komiksy získaly nominace na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal i Goodreads Choice Award.

Profil autora