Beletrie pro děti

Deník báječného kamaráda

Jeff Kinney


Připravte se na úplně nový pohled na Deníky malého poseroutky od Jeffa Kinneyho!

Představujeme nového poseroutčího autora a není jím nikdo jiný než Rowley Jefferson, nejlepší kamarád Grega Heffleyho! Rowlehyo už znáte ze všech 13 dílů Deníků malého poseroutky… a tím zdaleka nekončíme. Nadešel čas, abyste si přečetli něco přímo od Rowleyho a nahlédli do jeho osobního deníčku.

V Deníku báječného kamaráda píše Rowley Jefferson o svých vlastních zkušenostech a souhlasil také s rolí Gregova životopisce. (Koneckonců Greg bude jednoho dne bohatý a slavný a všichni budou chtít znát jeho příběh). Ale Rowleymu to tak úplně nejde a jeho Gregův „životopis“ je báječná slátanina. Nicméně nabízí zhola nový pohled na svět malého poseroutky – takový, který jeho fanoušci rozhodně nemůžou propásnout!

Více

229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 13.05.2019
Formát 148x205 mm
Hmotnost 0,407 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Diary of an Awesome, Friendly Kid — Rowley Jefferson’s Journal
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Volhejnová
EAN 9788075447746
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Jeff Kinney

Jeff Kinney

Jeff Kinney je vývojář a designer online her a autor poseroutkovských bestsellerů, které se všechny pravidelně umisťují na prvním místě v žebříčku prodejnosti The New York Times. Časopis Time ho v roce 2009 zařadil mezi stovku nejvlivnějších lidí na světě. Dětství strávil ve Washingtonu, nyní žije v jižním Massachusetts se svou manželkou a dvěma syny.

Profil autora