Beletrie pro děti

Stříbrné knihy snů - Box 1-3

Kerstin Gierová


Všechny tři Stříbrné knihy v jednom boxu!

Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou… sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvlášť jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu.

Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn. A někteří teda obzvlášť ;)

Opravdu strašidelné – ještě strašidelnější než jakýkoli hřbitov v noci – je to, že tihle kluci o ní vědí věci, které by ve dne nikdy nahlas neřekla, leda ve snu. Jak je tohle možné? Je to pořádně zamotaná hádanka, ale hádankám nemohla Liv nikdy odolat…

Více

790 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 1104
Datum vydání 06.11.2017
Formát 130x200 mm
Hmotnost 1,661 kg
Jazyk čeština
Původní název Silber - box 1-3
Původní jazyk němčina
Překladatel Tereza Eliášová
EAN 9788075444264
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Kerstin Gierová

Kerstin Gierová

Kerstin Gierová studovala germanistiku, hudební vědu a anglistiku, nakonec má však diplom z psychologie komunikace. V roce 1995 začala psát romány pro ženy, které jsou velmi úspěšné v jejím domovském Německu. Do světa prorazila trilogií Drahokamy, která je o lásce a cestování časem. Knihy byly přeloženy do celé řady jazyků a byl podle nich natočen i film. Bydlí se svým mužem a synem v malé německé vesničce poblíž Bergisch Gladbachu.

Profil autora