3D - rozšířená reailta


1. Příšerky s.r.o. 3D

Příšerky s.r.o. 3D

Vydej se na výpravu do Monstropolis a připrav se na setkání se svými oblíbenými hrdiny Příšerek, s. r. o. tváří v tvář! Jednoduše nastav spouštěcí karty před webkameru a spusť interaktivní technologii. Pak se na obrazovce objeví Sulley, Mike a Randall. Poté se můžeš proměnit ve ztřeštěnou příšerku, zabouchávat dveře před Randallem a sledovat, jak tě rozesměje bláznivý Mike!

2. Disney princezny 3D

Disney princezny 3D

Oblíbené Disney princezny tě vezmou do své kouzelné říše úžasných paláců, zářících klenotů a krásných princů. Nastav spouštěcí karty před webkameru a spusť interaktivní technologii. Pak se na obrazovce objeví Popelka, Kráska, Ariel, Locika a jejich přátelé. Můžeš se nastrojit na ples, sbírat podmořské poklady pro Ariel, a dokonce ozdobit Locičiny vlasy!

3. Bájné bytosti 3D

Bájné bytosti 3D

Nenechte se zmást – magické příšery a bytosti číhají všude na světě! Některé jsou zářivě krásné, jiné pořádně zlomyslné, ale některé mohou být vyloženě nebezpečné! Tato kniha vás zavede do říše fantazie, kde se s těmito tvory potkáte tváří v tvář. S pomocí kouzelné rozšířené reality se můžete proměnit v goblina, podvést obra, nechat se okouzlit vílou, a dokonce si vysedět malého dráčka – a to všechno na obrazovce přímo před vámi!

4. Doba ledová 3D

Doba ledová 3D

Vaši oblíbení hrdinové z ledové říše jsou zpět! Sleduj, jak se veverčák Scrat může utlouct po žaludech, propluj s Mannym ledovým bludištěm, zkouluj Crashe a Eddieho a nakonec se vyfoť jako Sid, nejlepší lenochod na světě. Seznámíš se také s pirátskou bandou, které musí naše stará známá smečka čelit, ale ne všichni jsou tak proradní, jak se na první pohled zdá. Že by šavlozubý krasavec Diego našel svou spřízněnou duši?

5. Kniha kouzel 3D

Kniha kouzel 3D

Vydej se s touto knihou do magického světa kouzel, čarodějů a bublajících kotlíků! Nauč se, jak létat na koštěti, číst tajuplné symboly a proměnit svůj obličej k nepoznání – a to všechno nejen díky pradávným zaříkadlům a lektvarům, ale i díky magickým kartám, které tě přímo na tvém počítači přenesou do kouzelného světa!

6. Dinosauři ožívají! 3D

Dinosauři ožívají! 3D

Vydej se na cestu do pravěku a objev svět, jemuž vládli dinosauři. Teď na tebe zaútočí přímo ze stránek této knihy! V knize najdeš instalační CD, díky němuž pak uvidíš a uslyšíš, jak dinosauři ožívají! Od vylíhnutí malého Diplodoca až po souboj rohatých Pentaceratopsů a ještě mnohem víc. Neuvěřitelné 3D zážitky!