Padlí andělé


1. Padlí andělé 5 - Armaggedon

Padlí andělé 5 - Armaggedon

Satan, Pán stínů, rozpoutal na světě nekonečné zlo a stvořil své vlastní peklo na Zemi. Jediná naděje na spásu lidstva tkví v Aaronovi, jeho přítelkyni a ostatních Nephilim. Tito andělští válečníci musejí ochránit civilizaci a vrátit světu Boží lásku. Po zranění Aarona se ostatní členové skrývají. Mají Aaron a jeho přátelé dost víry, aby přežili, nebo dokonce zvítězili?

2. Padlí andělé 4 - Opuštění

Padlí andělé 4 - Opuštění

Aaron nese tíhu odpovědnosti za celý svět i budoucnost lidstva a postupně mu dochází, že možná nebude mít dost síly to zvládnout. I když se všichni Nephilim snaží a bojují s příšerami z nočních můr ze všech sil den co den, objevují se stále další hrůzy, jež nemají konce. Dokáží v sobě najít víru v dobrý konec a postaví se Temné hvězdě? Nebo propadnou zoufalství a beznaději a svět, jak ho známe, skončí v plamenech pekel?

3. Padlí andělé 3 - Konec dnů

Padlí andělé 3 - Konec dnů

Nephilim porazili Mocnosti, ale od té doby se musejí pěkně otáčet. Nestvůry vylézají ze všech koutů a hrozí, že zavládne chaos a ke slovu přijde nástroj posledního soudu. Když na Zemi zavládne zlo a jen zlo, je jedinou spásou konec světa a smrt všeho živého.Aaron se snaží zhostit své role vyvoleného, i když by raději trávil čas s Vilmou a Gabrielem. Tíha zodpovědnosti a boje ho vyčerpávají a ani jeho otec mu nemůže ve všem pomoci. Dokáže se poprat s rostoucí hrozbou a zachránit svět?

4. Padlí andělé 2 - Aerie a Zúčtování

Padlí andělé 2 - Aerie a Zúčtování

Poslední ročník na střední škole byl všechno jen ne normální. Aaron dokáže mluvit se svým labradorem Gabrielem, ale co víc, zjistil, že je Nephilim, potomek padlého anděla a smrtelnice. A aby ani to nestačilo, vypadá to, že je vyvoleným, který má za úkol přinést všem padlým andělům smíření a spočinutí na nebesích. Ale samozřejmě to není jen tak, proti němu stojí nejvyšší z Mocností Verchiel, který je odhodlán zabránit vykoupení padlých za každou cenu, tedy za cenu Aaronova života. Poslední bitva se blíží,

5. Padlí andělé 1 - Padlí andělé a Leviatan

Padlí andělé 1 - Padlí andělé a Leviatan

Aaron Corbet je celkem normální kluk, trochu samotář, sirotek s problematickou minulostí, který ale doufá, že konečně našel náhradní rodinu, přátele i smysl života. Vše se ale změní na jeho osmnácté narozeniny; začne najednou rozumět portugalštině, latině, a dokonce i svému psovi… Pak se objeví dva podivní muži, kteří mu prozradí, že je Nephilim – syn smrtelnice a padlého anděla. A tak začíná příběh plný zvratů, utrpení, andělů a odvěkého boje dobra a zla.