Velkej frajer Nate


1. Velkej frajer Nate 8

Velkej frajer Nate 8

Nate je zamilovaný do Ruby. Když ale jeho spor s Randym Betancourtem pronikne do školního časopisu, hrozí mu něco MNOHEM HORŠÍHO, než že bude muset zůstat poškole! Zvládne to? A přinese každoroční zápas v bahnění vítězství… nebo porážku?

2. Velkej frajer Nate - Mejdan čmáralů

Velkej frajer Nate - Mejdan čmáralů

Velkej frajer Nate je opět zde a v plné parádě. A s ním i kniha plná her, křížovek, osmisměrek, sudoku, tajných kódů, komiksů, doplňovaček a mnoha dalších. Takže si určitě užiješ spoustu zábavy místo nudného dělání úkolů. Staň se spolu s Natem skvělým karikaturistou. Samozřejmě se zde setkáš i se svými dalšími oblíbenými hrdiny – Giny, Arthurem, Teddym a Francisem.

3. Velkej frajer Nate 4

Velkej frajer Nate 4

Jeffersonka VŽDYCKY ve všem zvítězí. Ale teď nadešel Nateův čas. Čas, kdy se z loserů stávají hrdinové. Podlehne Nate tlaku soutěže ve stavbě ledových soch? Nebo získá jeho škola své vůbec první vítězství?

4. Velkej frajer Nate 3

Velkej frajer Nate 3

Nata překvapivě baví chodit do skauta, ale jen do doby, než se objeví… Artur alias pan Dokonalý. Najednou je Nate až na druhém místě a Artur se svého prvenství nevzdá bez boje. Podaří se Natovi vyhrát vysněnou cenu, nebo utře nos?