Monster High


1. Monster High - Kniha ghúlovin

Monster High - Kniha ghúlovin

Sejdi se se svýma ghúlmoškama a zapojte se do neživota na MONSTER HIGH. Projděte se s knihou plnou ghúlovin, jekstudovnou, zamiřte do katakomb. Napište děsúžasné básničky, vymyslete fantesáktické oblečky a parádní mrtvé tance. A nepřehlédněte exkluzivní povídku ze světa příšerek, kterou jinde nenajdete!

2. Monster High - Ghúlmošky na věky věků

Monster High - Ghúlmošky na věky věků

Wydowna Spiderová, nová studentka a nejghúlmoška MONSTER party, už Rochelle Goylové, Robecce Steamové a Venus McFlytrapové téměř odhalila, jaká hrozba se stahuje kolem jejich školy. Existuje tajná společnost, kterou založila předešlá generace příšer, jejímž cílem je změnit MONSTER HIGH na děsivé místo, kde bude ghúl ghúlovi vlkem!

3. Monster High - Co je ta ghúlmoška zač?

Monster High - Co je ta ghúlmoška zač?

Odkud se berou všechny ty děsúžasné pavučiny? A kdo to potají přespává na půdě MONSTER HIGH? Tři odvážné ghúlmošky, které znáte už z předchozích dvou knih, se snaží na tyto otázky najít odpověď, a navíc také usilovně pátrají po únosci ředitelky Krvákové. A v průběhu pátrání se čím dál víc utvrzují v přesvědčení, že nebezpečí, které hrozí nejenom Monster High, ale celému světu příšer vůbec, má kořeny v dávné minulosti…

4. Monster High - Ghúlmošky se chtějí bavit

Monster High - Ghúlmošky se chtějí bavit

Rochelle Goylová, Venus McFlytrapová a Robecca Steamová se po prázdninách vracejí na Monster High. Přestože se nikomu evidentně nechce vzpomínat na události z prvního pololetí, tři ghúlmošky se za to, že celou školu zachránily, stanou členkami Klubu strašilek a plně se zapojí do místních aktivit. Rochelle doučuje trolly, Robecca trénuje skřípot i méně nadané studenty a Venus zakládá spolu s Lagoonou kompost. Navíc se všichni připravují na Čarodějnickou dráp show.

5. Monster High - Ghúlmošky navždy

Monster High - Ghúlmošky navždy

Rochelle Goylová, Venus McFlytrapová a Robecca Steamová nastupují na Monster High, světově proslulou školu pro příšery. Nejsou tu ale jediní nováčci, do profesorského sboru přibyla okouzlující zaříkávačka draků Sylphia Křidélková a její armáda trollů. Když všichni na škole začnou slečnu Křidélkovou uctívat jako tu nejfantesáktičtější učitelku na světě, tři nové ghúlmošky pojmou podezření, že něco není v pořádku, a rozhodnou se zasáhnout. Osud MONSTER HIGH leží v jejich rukách.

6. Monster High - Krutopřísnej deníček

Monster High - Krutopřísnej deníček

Zapište se na Monster High! Tenhle deníček je fakt krutopřísnej! Na jeho stránkách odhalíte tajemství královské krásy a získáte hromadu děsně dobrejch tipů a fakt bombových nápadů na skvělý look. Spoustu věcí si můžete vyrobit samy doma! Nevíte jak? Krutopřísnej deníček vám poradí! A pár bonusových voltážových testů k tomu!