Pupíky


Jeden z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let a překvapení evropského trhu s komiksy vůbec líčí s nadsázkou příhody tří kamarádek. Jedna z nich je jako princezna z pohádkyse srdcem na dlani, zatímco druhé dvě si často nezadají s nejpodlejšími potvorami na světě. Připravte se na pořádnou jízdu!

1. Pupíky 8

Pupíky 8

Karin žije život celebrity. Už je to dávno, co byla jen za obětního beránka. Změna je život – a ten s sebou přináší spoustu těžkostí. Jenny a Viky si taky zažívají svoje. Táta Viky a Jennyina máma se rozhodli k sobě nastěhovat. Bývalé kamarádky spolu teď musí sdílet pokoj. Viky to všechno svádí na Jenny, ale ta má teď jiné starosti: je tajně zamilovaná do Huga. Taková královna krásy jako ona a takový ohyzdný týpek? Nemyslitelné! Všechny tři hrdinky musí vymyslet, co dál, Budou to dobrá rozhodnutí?

2. Pupíky 1-7 (komplet)

Pupíky 1-7 (komplet)

Pupíky pohromadě! Jeden z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let a překvapení evropského trhu s komiksy vůbec líčí s nadsázkou příhody tří kamarádek. Jedna z nich je bezmála jako princezna z pohádky s dobrým srdcem a nezištnou, nezáludnou povahou, zatímco druhé dvě se chovají někdy jako ty nejpodlejší čarodějnice. Přečtěte si všech sedm sešitů v jedné knize!

3. Pupíky 7

Pupíky 7

Vicky je štěstím bez sebe: rodiče jí konečně dávají přednost před nesnesitelnou starší sestrou a randí s Jamesem, krásným a perspektivním klukem. Jenny, ta má radost dvojnásobnou: mlsá čokoládu s Jeanem-Frankym a Hugo by jí snesl modré z nebe. Karin má novou vášeň a nejsou to kluci: hudební skupinu. Jenže život je krutý a štěstí vrtkavé, zvlášť když si zahráváme s city. Naštěstí pravé přátelství překoná i ty nejtěžší překážky.

4. Pupíky 6

Pupíky 6

Očekávaný nový díl Pupíků je tady! Léto je v plném proudu a Karin si užívá svou novou lásku, protože to vypadá, že Albín je ten pravý. Na Dana už si sotva vzpomene. Nebo ne? V tomhle komiksu také zjistíte, jak moc se vyplatí mít ošklivější kamarádku, jaké má Vicky trauma z letních táborů a kdo je tím záhadným vraždícím psychopatem, který touží udělat svět lepší. Jste zvědaví? Bojíte se? Bojte se!

5. Pupíky 5

Pupíky 5

Jeden z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let a překvapení evropského trhu s komiksy vůbec líčí s nadsázkou příhody tří kamarádek.Pupíky číslo pět mají ďábelskou tvář i obsah.

6. Pupíky 4

Pupíky 4

Čtvrtý díl Pupíků je tady! A je v něm ještě víc podlosti, zákeřnosti a žárlivosti, než si umíte představit. Nenechá se nakonec Karin ranami osudu zlomit? Nestane se z ní stejná mrcha, jako jsou Jenny a Vicky?

7. Pupíky 1

Pupíky 1

Jeden z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let a překvapení evropského trhu s komiksy vůbec líčí s nadsázkou příhody tří kamarádek. Jedna z nich je bezmála jako princezna z pohádky s dobrým srdcem a nezištnou, nezáludnou povahou, zatímco druhé dvě se chovají někdy jako ty nejpodlejší čarodějnice.

8. Pupíky 3

Pupíky 3

Hrne se k vám třetí díl Pupíků! A je plný škodolibostí, podlostí a intrik. Jenny a Vicky si nemůžou přijít na jméno, a i když by se mohlo zdát, že se tak proud schválností konečně vyhne dobrácké Karin, je tomu spíš naopak. Svázaná pouty přátelství je Karin smýkána všemi směry. Vydrží to její vztah s Danem? A jaké je tajemství Johna Johna?

9. Pupíky 2

Pupíky 2

Druhý díl jednoho z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let, tentokrát s podtitulem Nad ošklivkami zataženo. Potrhlé příhody tří kamarádek nabírají na obrátkách. Jenny a Viki jsou ještě namyšlenější a podlejší. A Karin? Ta se kvůli svému dobrému a měkkému srdci musí pěkně otáčet. Perfektní čtení na prázdniny, protože vás připraví na nový krutý školní rok.