Kalendář malého poseroutky


1. Kalendář malého poseroutky 2024

Kalendář malého poseroutky 2024

V jedinečném nástěnném kalendáři s klasickými kresbami Jeffa Kinneyho a barevnými citáty najdete všechny své oblíbené postavy. Bonus: Přes čtyřicet poseroutkovských samolepek, kterými si snadno připomenete narozeniny, návštěvy u lékaře i mimoškolní činnosti.

2. Kalendář malého poseroutky 2023

Kalendář malého poseroutky 2023

V jedinečném dvanáctiměsíčním nástěnném kalendáři s klasickými kresbami Jeffa Kinneyho na fotografickém pozadí najdete všechny své oblíbené postavy. Bonus: přes čtyřicet poseroutkovských samolepek, kterými si snadno připomenete narozeniny, návštěvy u lékaře i mimoškolní činnosti.

3. Kalendář malého poseroutky 2022

Kalendář malého poseroutky 2022

V jedinečném dvanáctiměsíčním nástěnném kalendáři s klasickými kresbami Jeff a Kinneyho na fotografickém pozadí najdete všechny své oblíbené postavy. Bonus: Přes čtyřicet poseroutkovských samolepek, kterými si snadno připomenete narozeniny, návštěvy u lékaře i mimoškolní činnosti.

4. Kalendář malého poseroutky 2021

Kalendář malého poseroutky 2021

V jedinečném šestnáctiměsíčním nástěnném kalendáři s klasickými kresbami Jeffa Kinneyho na fotografickém pozadí najdete všechny své oblíbené postavy. Navíc obsahuje i 50 poseroutkovských samolepek, kterými si snadno připomenete narozeniny, návštěvy u lékaře i mimoškolní činnosti.

5. Kalendář malého poseroutky 2020

Kalendář malého poseroutky 2020

V jedinečném šestnáctiměsíčním nástěnném kalendáři s klasickými kresbami Jeffa Kinneyho na fotografickém pozadí se setkáte se všemi svými oblíbenými postavami. Navíc obsahuje padesát samolepek s malým poseroutkou, takže zapamatovat si narozeniny, návštěvy u lékaře i kroužky bude snadné.

6. Kalendář malého poseroutky 2018

Kalendář malého poseroutky 2018

V jedinečném šestnáctiměsíčním nástěnném kalendáři s klasickými kresbami Jeffa Kinneyho na fotografickém pozadí najdete všechny své oblíbené postavy. Navíc obsahuje i 48 poseroutkovských samolepek, kterými si snadno připomenete narozeniny, návštěvy u lékaře a mimoškolní činnosti.

7. Kalendář malého poseroutky 2017

Kalendář malého poseroutky 2017

Škola není žádná legrace. Konec konců se stačí zeptat Grega Heffleyho. Kalendář malého poseroutky s jedinečnými samolepkami ale vylepší jakýkoliv den v roce! Velikonoce, prázdniny nebo Vánoce už nebudou díky veselým hláškám jako nikdy předtím.

8. Kalendář malého poseroutky 2015

Kalendář malého poseroutky 2015

Užijte si další rok s malým poseroutkou Gregem Heffleym! V tomhle nástěnném kalendáři najdete spoustu obrázků, všechny důležité svátky, pár těch nedůležitých a navrch ještě kopu báječných samolepek!

9. Kalendář malého poseroutky 2014

Kalendář malého poseroutky 2014

Užijte si rok s malým poseroutkou Gregem Heffleym! V tomhle nástěnném kalendáři najdete spoustu obrázků, všechny důležité svátky, pár těch nedůležitých a navrch ještě 52 báječných samolepek!