Polibek


Pro většinu lidí jsou Vánoce tím nejhezčím obdobím v roce – sníh, stromeček, cukroví, rodinná pohoda, možná i hořící krb. Co když se ale ocitnete v neznámém městě bez rodiny i přátel? Nebo co když je pro vás město sice známé, ale vy se cítíte pod psa, protože jste zvorali, co se dalo, a s nikým se nechcete vidět? A co když se tito dva lidé o Vánocích setkají a osud jim dopřeje spolu strávit jeden den? Začtěte se do vánočních příběhů ze světových metropolí, které vám ukáží, že vánoční čas může být opravdu plný zázraků… a lásky.

1. Polibek na Mykonu

Polibek na Mykonu

Izzy si prázdniny představovala jinak, místo práce zpěvačky hlídá na výletní lodi děti. A její bývalý si zatím užívá s někým jiným. A tak se Izzy rozhodně strávit příjemné odpoledne na Mykonu. Zach se na ostrově narodil, ale nyní se dostal do sporu s rodinou kvůli rodinnému dědictví. Když na sebe Izzy a Zach náhodou narazí, přeskočí jiskra. A i když se ani jeden z nich neplánuje zamilovat, nebudou nakonec pro sebe ti praví?

2. Vánoční polibky - box

Vánoční polibky - box

Pro většinu lidí jsou Vánoce nejhezčím obdobím v roce – sníh, stromeček, cukroví, rodinná pohoda. Co když se ale ocitnete v neznámém městě bez rodiny i přátel? Nebo co když je pro vás město sice známé, ale vy se cítíte pod psa, protože jste zvorali, co se dalo, a s nikým se nechcete vidět? A co když se tito dva lidé o Vánocích setkají a osud jim dopřeje spolu strávit jeden den? Začtěte se do vánočních příběhů ze světových metropolí, které vám ukáží, že vánoční čas může být opravdu plný zázraků… a lásky.

3. Polibek v Palm Springs

Polibek v Palm Springs

Sasha (alias Quinn Jackson) je na útěku před virálním videem, jež kdysi natočila. Takže dovolená v Palm Springs se zdá jako ideální plán. Jay (Jackson Quinn) plánuje získat pro své noviny trhák a stát se opravdovým novinářem. Ale již v letadle do Palm Springs se musí mačkat s ostatními, zatímco Sasha dostane jeho místo v první třídě. Zřejmě záměna jmen – a antipatie na první pohled. O několik nesprávných rezervací a zmatků později si Sasha a Jay uvědomí, že vzájemný odpor se proměnil v něco zcela jiného...

4. Polibek v Římě

Polibek v Římě

Anna tomu nemůže uvěřit – rozešla se se svým přítelem přímo v letadle na cestě do Říma, takže ji čekají osamělé Vánoce. Matteo právě naprosto zvoral nejdůležitější věc ve svém životě – fotbalový zápas, který mu měl zajistit zářnou budoucnost. A tak se jen bezcílně toulá městem. Když uvidí cizinku, která se v pekárně bez znalosti jediného italského slova snaží nakoupit, nabídne jí pomoc. A tak Anna a Matteo společně vyrazí na výpravu městem lásky.

5. Polibek v Londýně

Polibek v Londýně

Londýn, týden před Vánoci. Jason je ve městě svých snů poprvé – a proti vůli rodičů chce zanechat studia práv a stát se hercem. Cassie Winterová má plné zuby filmů, divadel i herců – a má k tomu opravdu dobrý důvod. A tihle dva se setkají na představení Bídníků. A jelikož se Cassie ze všech sil snaží vyhnout rozhovoru se svou mámou a Jason touží oddálit rozhovor s rodinou, rozhodnou se vyrazit na tour po Londýně a jeho divadelních scénách. A třeba se ukáže, že pár společně strávených dní změní jejich osud.

6. Polibek v Paříži

Polibek v Paříži

Serena si všechno tak krásně vysnila: Paříž, město lásky, těsně před Vánoci, umělci, sníh a kavárničky – prostě čistá romantika! A vyrazí tam se sestrou! Jenže ta raději zůstane se svým přítelem. Prostě děs. Jean-Luc se nedávno rozešel s přítelkyní a musí dodělat fotografický projekt do školy. A tak není nadšený vyhlídkou, že se bude muset starat o americkou turistku, kterou mu dohodil jeho kamarád. Ale v určitém okamžiku při dlouhém putování Paříží si Serena a Jean-Luc uvědomí, že protiklady se přitahují.

7. Polibek v New Yorku

Polibek v New Yorku

„Může to být ještě horší?“ S Charlotte se rozešel přítel, a teď měla být na cestě do Londýna za svojí rodinou, ale protože byl její let zrušený, trčí sama v New Yorku. Čeká ji ten nejhorší Štědrý den! Pak potká Anthonyho. Kluka, který přijel na letiště vyzvednout přítelkyni, ale ta se s ním přede všemi rozejde. Ve snaze opustit to prokleté místo se Anthony stane Charlottiným průvodcem po městě. A oba, krok za krokem, začínají propadat novým citům.