Tajný kruh


1. Tajný kruh - Pokušení

Tajný kruh - Pokušení

Další díl ze série Tajný kruh. Cassie se ještě nikdy necítila tak osamělá. Přátelé z Kruhu, který pro ni představoval rodinu a bezpečí, posedli duchové zlých předků, a to včetně Adama. Navíc to znamená, že se bude muset ponořit do své temné stránky, aby vůbec měla naději je zachránit. Najde však nečekaného spojence, jehož síla a láska pro ni budo oporou, ale zároveň břemenem, které ji bude svazovat a pokoušet víc než kdy dřív. Podaří se Cassie zůstat věrná své pravé lásce, nebo podlehne pokušení?

2. Tajný kruh - Lov

Tajný kruh - Lov

Pro Cassie a kruh čarodějnic, jehož je součástí, je těžké si představit, že by život v New Salemu mohl být ještě horší. Na skupinu totiž útočí mocní lovci čarodějnic rozhodnutí je zničit jednoho po druhém. A Cassiina nevlastní sestra Scarlett nebude klidná, dokud nebude mít právoplatné místo v Kruhu – i kdyby měla Cassie zabít, aby je získala. Jediná naděje Kruhu je Kniha stínů Cassiina otce – prastarý průvodce světem temné magie. Ale Cassie brzo zjistí, že otevření této knihy má dalekosáhlé následky.

3. Tajný kruh - Rozkol

Tajný kruh - Rozkol

Poprvé od té doby, co se Cassie Blakeová přistěhovala do New Salemu, se cítí normálně. Chodí s Adamem, svou spřízněnou duší, a má ve městě kamarády. Ale tajný klan čarodějek, do kterého patří, a moc, kterou díky němu nabyla, jí však normální život nedopřejí. Když Tajný kruh stihne tragédie, Cassie si uvědomí, že být výjimečná může být i prokletí.Na Tajný kruh útočí neznámý nepřítel – a příští obětí může být kdokoli...

4. Tajný kruh - Moc

Tajný kruh - Moc

Cassiino strašlivé tajemství bylo odhaleno a Diana se od ní odvrátila… přitom právě nyní se Tajný kruh musí spojit v boji proti největšímu nepříteli ze všech, a proto je Cassie nucena obětovat svou lásku a zavrhnout svou spřízněnou duši. Ale může vůbec v tak děsivé bitvě mezi dobrem a zlem někdo zvítězit?

5. Tajný kruh - Otrokyně

Tajný kruh - Otrokyně

Po zasvěcení do Tajného kruhu mladých čarodějek se Cassie opájí svou nově nalezenou mocí, která je stejně návyková jako nebezpečná. Octne se mezi dvěma soupeřícími klany a záhy stojí před zásadním životním rozhodnutím: Má zradit ty, které miluje, nebo se doznat a riskovat tak vyhoštění z kruhu?

6. Tajný kruh - Zasvěcení

Tajný kruh - Zasvěcení

První díl nové trilogie od autorky populárních Upířích deníků! Cassie je donucena se přestěhovat ze slunné Kalifornie do ponuré Nové Anglie a stále touží po svém starém životě. A to přesto, že cítí zvláštní spřízněnost s hrozivou skupinkou teenagerů, kteří terorizují její školu. Po zasvěcení do klanu čarodějek, které už po staletí ovládají New Salem, se stává součástí Tajného kruhu, opojného a smrtelně nebezpečného zároveň.