Winx Adventure Series


1. Winx Adventure Series - Za všechno můžou nákupy (4)

Winx Adventure Series - Za všechno můžou nákupy (4)

Vstup společně s Winx do fantastického virtuálního světa vytvořeného Tecnou! Čeká na tebe město, park a spousta lidí, se kterými si můžeš popovídat. Všechno je úžasné… až do chvíle, kdy se do toho vloží Stella! Mezi deštěm bot, zrcadlovými domy a módními přehlídkami pochopí i Trix, jak je nesnadné uniknout z labyrintu sezonních slev!

2. Winx Adventure Series - Korunka pro dvě královny (3)

Winx Adventure Series - Korunka pro dvě královny (3)

Na Dominu to vře. Je tu dlouho očekávaná soutěž o titul Královny Magické dimenze! Letos se jí účastní také Bloom, kterou ale vítězství příliš nezajímá. Zato jiní se na korunku přímo třesou. Zvítězí přátelství Winx nad ambicemi náročných rodičů?

3. Winx Adventure Series - Mise pro dvě (2)

Winx Adventure Series - Mise pro dvě (2)

To je malér! Stella rozbila drahocennou truhličku kouzelného podmořského lidu Hippotalů. Podaří se jí s Bloom najít jejich říši a obnovit tisícileté spojenectví? Čeká je i ošklivé překvapení připravené třemi nemilými známými...

4. Winx Adventure Series - Jarní slavnost (1)

Winx Adventure Series - Jarní slavnost (1)

V alfejské vílí škole se pořádá Jarní slavnost. Ředitelka Faragonda požádá Floru, aby se stala královnou oslav, ale víla přírody má příšernou trému... Ještě štěstí, že má za kamarádky Winx, které jí ochotně pomůžou! Díky Musiným zkušenostem a podpoře ostatních se slavnost jistě podaří.