Dospělost je mýtus


1. Mimoňka

Mimoňka

Další várka populárních internetových stripů tentokrát odhaluje ďábelskou podlost prokrastinace, úskalí kreativního procesu a roztomilost koťátek. A tu úlevu, když už se o svůj vzhled nestaráte tolik, jako když jste byli mladší. Sarah Andersenová zkrátka opět přichází s pořádnou dávkou vtipných ilustrací o podivnostech i krásách mileniálského života.

2. Ubulená hromádka štěstí

Ubulená hromádka štěstí

Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční. Prostě pro všechny, kdo milují Sarah's Scribbles a našli se v jejích komiksech.

3. Dospělost je mýtus

Dospělost je mýtus

Internetová senzace v knižní podobě! Tenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o tom, že celý den zůstanou doma a budou se válet v pyžamu. A pro všechny, kdo přemýšlejí, kdy přesně vlastně ta dospělost začíná. Jinými slovy pro nás, kteří prožíváme hrůzy a trapnosti dnešního mladého života.