Monster High deníčky


1. Monster High deníčky 3 – Lagoona Blueová

Monster High deníčky 3 – Lagoona Blueová

Blíží se jarní prázdniny a ghúlové z Monster High je plánují strávit nejrůznějšími strašúžasnými způsoby. Lagoona Blueová jede za svou rodinou a už se nemůže dočkat, až si pořádně zasurfuje. Rodiče pro ni ale mají velké překvapení: vydají se na výletní plavbu lodí! Lagoona sice stráví celý týden bez svých ghúlmošek, ale doufá, že se seznámí s někým novým. Povede se jí to?

2. Monster High deníčky 2 – Frankie Steinová

Monster High deníčky 2 – Frankie Steinová

Na Monster High má nastoupit ghúlka Isi Dawndancerová a Frankie se přihlásila, že ji provede po škole a všechno jí ukáže. Sama moc dobře ví, jaké to je být někde úplně nová. Isi je navíc strašúžasná, takže Frankie jí se vším ráda pomůže… i když se zdá, že Frankiin nový mazlíček má novou ghúlku radši než ji. Pak to ale taky vypadá, že si Isi na Monster High našla jinou nejlepší kamarádku, a tak je Frankie smutná a zmatená. Co s tím provede?

3. Monster High deníčky – Draculaura a nová zlocecha

Monster High deníčky – Draculaura a nová zlocecha

Draculaura vyráží se svýma ghúlmoškama na skvělý výlet do Transylvánie na svatbu svého otce! Drákula se rozhodl znovu oženit a Draculaura tak bude mít novou zlocechu – Ramoanah. Draculaura ví, že Ramoanah musí být výjimečná, když si ji chce táta vzít, ale bojí se, že ji nebude mít otcova snoubenka ráda, nebo že se ona nebude líbit jí. A co pak s tím, když spolu mají strávit dalších 4000 let?