Serafina


Když v usedlosti Biltmore začnou mizet děti, jediná Serafina ví, kdo za tím stojí: hrozivý muž v černém plášti. Kdo se ale pod pláštěm skrývá? To se snaží odhalit společně s Braedenem, synovcem majitelů usedlosti. Pátrání je nakonec přivede do temného lesa, kde Serafina přijde na to, že jen ona může všechny děti zachránit. Ale podaří se jí přemoci tajemného muže?

1. Serafina a rozštěpené srdce

Serafina a rozštěpené srdce

Velká a ničivá bouře se blíží… Serafině se stalo něco zvláštního. Probudila se do temnoty a světa, kterému nerozumí. Biltmorské panství se tolik změnilo, její staří přátelé dělají nemyslitelné věci a zdá se, že nepřátelé jsou všude okolo. Biltmorem prochází síla beze jména, která s sebou přináší násilné bouře, jež smetou vše, co jim stojí v cestě. A Serafina musí přijít na to, co se stalo, aby mohla zachránit nejen sebe, ale i ostatní

2. Serafina a čarodějná hůl

Serafina a čarodějná hůl

Serafina porazila muže v černém plášti a zjistila, že není obyčejnou dívkou, ale napůl šelmou. Když na dům začnou útočit zlověstná zvířata, je Serafina jediná, kdo se jim může postavit. Kdo za těmi útoky stojí a hraje v nich nějakou roli zničený černý plášť? Útoky se stupňují a Serafina si uvědomí, že zlo sahá mnohem dále, než si kdy byla ochotná připustit. Zvládne odvrátit děsivou hrozbu a přijmout svůj osud?