Winx Family


1. Winx Family - Návrat domů

Winx Family - Návrat domů

Planeta Melody ztratila svou hudbu a celá ztichla. Musa je přivolána na pomoc, aby přišla na to, co se na její planetě stalo. V noci se jí ve snu zjeví maminka, varuje ji před nebezpečím a doporučí jí, aby si přečetla jednu starou pohádkovou knihu… Ale pak zničehonic zmizí Musin tatínek a víla hudby musí sama vyřešit nevysvětlitelnou záhadu. Zjistí, kdo škodí její planetě, a zachrání svou rodinu?

2. Winx Family - Kouzelné sestry (3)

Winx Family - Kouzelné sestry (3)

Flořina domovská planeta Linphea je v ohrožení, řítí se na ni ledové tornádo, které již léta nikdo nezažil. A aby toho nebylo málo, musí Flora řešit problémy se svou sestrou Medunkou, která se z roztomilé sestřičky změnila v drzý kvítek a stýká se se dvěma podivnými čarodějkami. Podaří se Floře zachránit celou planetu? A zvládne se přitom vypořádat i se sestrou?

3. Winx Family - Srdce víly (2)

Winx Family - Srdce víly (2)

Na planetě Domino zavládl chaos! Marion a Oritel byli uneseni rebely. Bloom si rychle vymyslí výmluvu, opustí přípravy Vanessiných narozenim a letí na Domino. Ale její nevlastní maminka to nese špatně… neví, co se děje, a žárlí na Bloominu pravou matku. Dokáže Bloom zachránit Marion, usmířit si Vanessu a porazit nepřátele?

4. Winx Family - Rodinné štěstí (1)

Winx Family - Rodinné štěstí (1)

Žhavé drby: Jeden z nejbulvárnějších časopisů celé Solarie zveřejnil senzační článek o Stelliných rodičích. Taková pomluva! Víla je vzteky bez sebe. Winx zjistí, že článek napsala novinářka jménem Blanka Blacky, někdejší studentka Mračné věže a Brandonova bývalka… Neuvěřitelné! Fiorenza, víla štěstí v lásce se vydá s Winx do Solarie, aby přiměla Stelliny rodiče se do sebe znovu zamilovat. Podaří se jí to? A jak to bude dál mezi Brandonem a Stellou?