Ever After High


1. Ever After High - Divobájný svět

Ever After High - Divobájný svět

Do Ever After High se z Říše divů dostane záhadný tvor - mocný Žvahlav, nakazí ji divobájnou magií a všechno se obrátí vzhůru nohama. Lizzie Hearts, budoucí Srdcová královna, Cedar Wood, loutka podobná Pinocchiovi, a Madeline Hatter, dcera Šíleného Kloboučníka, neztratí jako jediné z toho zmatku okolo rozum. To ony musí zachránit školu a své přátele před hrozivou kletbou, která vše mění na zvrácený svět připomínající Říši divů. Podaří se jim získat pro své spolužáky Šťastně až navěky?

2. Ever After High - Pohádky nejsou fér

Ever After High - Pohádky nejsou fér

Raven Queen nepodepsala Pohádkovou knihu legend a odmítla následovat osud své matky Zlé královny, a všechny pohádky se tak ocitly v nebezpečí. Pro Apple White to znamená, že možná nikdy nesní otrávené jablko, nezíská prince a své Šťastně až na věky. Za Apple stojí skupina královských, kteří chtějí zpět své pohádkové osudy. Rebelové, kteří podporují Raven, touží po vlastním osudu, jenž by nebyl závislý na příbězích jejich rodičů. Druhý díl pohádkové školy Ever After High.

3. Ever After High - Pohádková kniha legend

Ever After High - Pohádková kniha legend

Na Den odkazu se všichni studenti Ever After High podepisují do Pohádkové knihy legend a zavazují se tak k tomu, že naplní své osudy a stanou se další generací Sněhurek, princů Charmingů a Zlých královen. Všichni věří, že odmítnutí podpisu znamená, že nejen student, ale i celá jeho pohádka navždy zmizí. Puf!