Mé sladké šestnácté století


1. Můj ne tak sladký život

Můj ne tak sladký život

Cat Crawfordová nechce nic jiného než být normální – nebo aspoň tak normální, jak jen dcera hollywoodského režiséra může být. Ale pak její zpovykaná matka v celostátním vysílání oznámí světu, že musí své dceři něco důležitého říct… A způsobí tak mediální šílenství.

2. Příběh dvou staletí

Příběh dvou staletí

Alessandra D'Angeli je unavená ze svého života v renesanční Florencii. Touží se opět setkat se svou sestřenkou Cat, která za ní přišla z budoucnosti. A hvězdy vyslyší její prosbu. Ocitá se v 21. století – ze všech stran na ni útočí podivné zvuky, lidé jsou naprosto skandálně oblečeni a zdá se, že se svět zbláznil. A co by to bylo za dobrodružství, kdyby nedošlo i na lásku? Návrat zpět do šestnáctého století se však blíží.

3. Mé sladké šestnácté století

Mé sladké šestnácté století

Cat Crawfordová má za pár dní oslavit své sladké šestnácté narozeniny. Ovšem to poslední, co si Cat přeje, je extravagantní narozeninová party organizovaná její temperamentní nevlastní matkou. Alespoň malou útěchou jí je plánovaný rodinný výlet do magické Florencie. A když ji při prohlídce tohoto úžasného města zavede zvědavost do cikánského stanu, ocitne se přímo… v renesanční Florencii.