Audioknihy


Audioknihy vycházejí v edici Pěkné čtení bez čtení. K poslechu jsou vybírány kvalitní knížky, které namlouvají skvělí herci. Zážitek je umocněn hudebním doprovodem.

1. Deník malého poseroutky (audiokniha)

Deník malého poseroutky (audiokniha)

V jednom musí být od začátku jasno: tohle jsou ZÁPISKY, ne deník. Tak začíná první díl jedné z nejpopulárnějších sérií pro děti. Deník malého poseroutky si získal statisíce čtenářů a Greg Heffley coby jeho hlavní hrdina je celebrita, jak se patří. Vy teď máte jedinečnou možnost si jeho zápisky poslechnout v mluvené verzi, a naplno tak zažít jaký je to opruz, když je vám jedenáct a máma chce, abyste si začali vést deník…

2. Selekce (audiokniha)

Selekce (audiokniha)

Pro dívky je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu to znamená otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Nechce se jí odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunku.

3. Deník malého poseroutky 7 (audiokniha)

Deník malého poseroutky 7 (audiokniha)

Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je chabá útěcha. Nečekanou souhrou náhod se to Gregovi nakonec podaří a páté kolo u vozu je Rowley. Ovšem toho večera se odehraje spousta věcí a nakonec není tak docela jisté, kdo vlastně bude mít štěstí v lásce.

4. Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola (audiokniha)

Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola (audiokniha)

Tato zpověď byla napsána z touhy změnit svět k lepšímu. Pokusit se alespoň trochu přispět k tomu, aby třeba i jen pár dětí bylo šťastnějších. Sama autorka prožila své dětství nejprve s matkou narkomankou a poté se ocitla v dětském domově. Ale tahle kniha není jen o tom, jak to mají opuštěné děti těžké, je také o naději a o tom, že když víte, co chcete, můžou se vám sny splnit, protože Veronika si své sny plní.

5. Deník malého poseroutky 6 (audiokniha)

Deník malého poseroutky 6 (audiokniha)

Greg Heffley má fakt problém. Školní majetek byl poškozen a on je hlavním podezřelým. Ale nejšílenější na tom je, že je nevinný. Nebo aspoň skoro. Dopadení se blíží, ale pak znenadání udeří sněhová bouře a celá rodina Heffleyů je uvězněna v domě. Greg ví, že hned jak sníh roztaje, bude muset čelit nepříjemnostem. Může ale být horší trest, než uvíznout na celé svátky bez cesty ven se svou rodinou?

6. Deník malého poseroutky 5 (audiokniha)

Deník malého poseroutky 5 (audiokniha)

Greg Heffley se nemohl dočkat, až vyroste. Ale je dospívání fakt taková sranda? Zničehonic se musí vyrovnat se spoustou společných holčičích a klučičích večírků, větší odpovědností, a dokonce i s nepříjemnými změnami, které se stárnutím souvisejí… a to všechno bez svého nejlepšího kamaráda Rowleyho. Zvládne to Greg sám? Nebo bude muset čelit ošklivé pravdě?

7. Deník malého poseroutky (audiokniha)

Deník malého poseroutky (audiokniha)

V jednom musí být od začátku jasno: tohle jsou ZÁPISKY, ne deník. Tak začíná první díl jedné z nejpopulárnějších sérií pro děti. Deník malého poseroutky si získal statisíce čtenářů a Greg Heffley coby jeho hlavní hrdina je celebrita, jak se patří. Vy teď máte jedinečnou možnost si jeho zápisky poslechnout v mluvené verzi, a naplno tak zažít jaký je to opruz, když je vám jedenáct a máma chce, abyste si začali vést deník…

8. Deník malého poseroutky (audio 1-4 BOX)

Deník malého poseroutky (audio 1-4 BOX)

„V jednom musí být od začátku jasno: tohle jsou ZÁPISKY, ne deník.“ Tak začíná první díl jedné z nejpopulárnějších sérií pro děti. Deník malého poseroutky si získal statisíce čtenářů a Greg Heffley coby jeho hlavní hrdina je celebrita, jak se patří. Proto teď vydáváme první čtyři díly namluvených „zápisků“ v jednom boxu, abyste se mohli pořádně zaposlouchat do všech lapálií, které Greg Heffley už stihl spáchat…

9. Deník malého poseroutky 4 (audiokniha)

Deník malého poseroutky 4 (audiokniha)

Počtvrté nakrmte uši malým poseroutkou! Jsou letní prázdniny – počasí je skvělé a všechny děti si užívají venku. Tak kde vězí Greg Heffley? Je zalezlý doma a za zataženými závěsy hraje videohry. A moc si tuhle svoji verzi léta užívá – žádné povinnosti, žádná pravidla. Ovšem Gregova máma má očividně jinou představu o ideálním létě... plnou venkovních aktivit, které rodinu „udržují pohromadě“. Čí představa nakonec zvítězí? Nebo snad všechno změní nový přírůstek do Heffleyovic rodiny?

10. Deník malého poseroutky 3 (audiokniha)

Deník malého poseroutky 3 (audiokniha)

Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže. Proto se taky horlivě snaží najít pro něj tu nejvhodnější „chlapáckou“ činnost. Greg se ale pokaždé ze všeho vykroutí. Jenže když mu táta pohrozí vojenskou školou, je Gregovi jasné, že teď ho musí napadnout něco fakt dobrýho... Deník malého poseroutky už potřetí do vašich uší v podání báječného Václava Kopty!

11. Deník malého poseroutky 2 (audiokniha)

Deník malého poseroutky 2 (audiokniha)

Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit... nejradši by na všechno zapomněl, obzvláště na JEDNU trapnou událost... Nejhorší na tom je, že jeho starší bratr Rodrick VÍ, co se stalo, a Grega stojí obrovské úsilí, aby své tajemství udržel pod pokličkou. Ale nakonec to stejně praskne...