Winx


1. Winx Friendship Series 3

Winx Friendship Series 3

Stella je v nebezpečí! Víla si neopatrně namíchala lektvar, který ji mění v rostlinu. Kamarádky se okamžitě vydají na Linpheu pro kouzelný pyl, který jediný může kouzlo zvrátit. Linphea je nádherná a mise úspěšná. Škoda jen, že staré protivnice číhají ve stínu a čekají na svoji šanci zaútočit. Zvítězí tentokrát odvaha a přátelství?

2. Winx Friendship Series 2

Winx Friendship Series 2

Neznámý hacker odhalí na Vílochatu nejžhavější tajemství Winx! Když se mu tajemný detektiv vydá po stopách, požádá o pomoc Tecnu. Víla se okamžitě pustí do pátrání a její kamarádky nesmí chybět. Vyšetřování ale odhalí tajemství a Tecnu začne trápit hrozivé podezření. Překonají Winx pochybnosti a nedorozumění?

3. Winx Friendship Series 1

Winx Friendship Series 1

Aisha je jako na trní. Musí odjet daleko předaleko do dimenze Éteru. A to na celý dlouhý rok! Už teď se jí stýská po Nabuovi a kamarádkách. Winx za ní přijedou, aby jí uspořádaly rozlučkový pyžamový večírek. Náhodou po cestě poznají Sif, tajemnou holčičku, která potřebuje jejich pomoc. Nakonec se dočkají úžasných překvapení a nezapomenutelné párty.

4. Winx Adventure Series - Za všechno můžou nákupy (4)

Winx Adventure Series - Za všechno můžou nákupy (4)

Vstup společně s Winx do fantastického virtuálního světa vytvořeného Tecnou! Čeká na tebe město, park a spousta lidí, se kterými si můžeš popovídat. Všechno je úžasné… až do chvíle, kdy se do toho vloží Stella! Mezi deštěm bot, zrcadlovými domy a módními přehlídkami pochopí i Trix, jak je nesnadné uniknout z labyrintu sezonních slev!

5. Winx Adventure Series - Korunka pro dvě královny (3)

Winx Adventure Series - Korunka pro dvě královny (3)

Na Dominu to vře. Je tu dlouho očekávaná soutěž o titul Královny Magické dimenze! Letos se jí účastní také Bloom, kterou ale vítězství příliš nezajímá. Zato jiní se na korunku přímo třesou. Zvítězí přátelství Winx nad ambicemi náročných rodičů?

6. Winx Adventure Series - Mise pro dvě (2)

Winx Adventure Series - Mise pro dvě (2)

To je malér! Stella rozbila drahocennou truhličku kouzelného podmořského lidu Hippotalů. Podaří se jí s Bloom najít jejich říši a obnovit tisícileté spojenectví? Čeká je i ošklivé překvapení připravené třemi nemilými známými...

7. Winx Adventure Series - Jarní slavnost (1)

Winx Adventure Series - Jarní slavnost (1)

V alfejské vílí škole se pořádá Jarní slavnost. Ředitelka Faragonda požádá Floru, aby se stala královnou oslav, ale víla přírody má příšernou trému... Ještě štěstí, že má za kamarádky Winx, které jí ochotně pomůžou! Díky Musiným zkušenostem a podpoře ostatních se slavnost jistě podaří.

8. Winx Girl Series - Vílí klenot (4)

Winx Girl Series - Vílí klenot (4)

Oko nejvyšší síly je starodávný medailon. Pochází z civilizace, která zmizela před staletími. Stále ale skrývá magické tajemství. Když ho Trix ukradnou, jsou víly Winx jediné, které je mohou pronásledovat a najít. Při pátrání procestují skoro celou Zemi. Dokážou zabránit Trix, aby získaly nejvyšší sílu, anebo přijdou pozdě?

9. Winx Girl Series - Eldořina kouzelná knihovna (3)

Winx Girl Series - Eldořina kouzelná knihovna (3)

Eldořina kouzelná knihovna je pro víly Winx ráj. Toto kouzelné místo skrývá tolik knih, že dívky nevědí, co si přečíst dříve. Avšak dávají si dobrý pozor, aby nevzaly knihu ze zakázaného oddělení, protože může skrývat temná kouzla. Pak je ale navštíví víla Selina a nebojácně otevře knihu plnou černé magie. Dokážou víly vzdorovat temným kouzlům a dát vše zase do pořádku?

10. Winx Club - Kouzlo stříbrného měsíce

Winx Club - Kouzlo stříbrného měsíce

Winx byly pozvány na důležitý večírek a už se velice těší, až se výjimečné oslavy zúčastní. Kouzelná podmořská stvoření Selkie budou slavit kouzlo stříbrného měsíce a Winx budou u toho! Když měsíční paprsky dosáhnou na podmořskou perlu, její magická energie naplní Selkie kouzelnou mocí. A to je třeba oslavit. Je tu ale někdo, kdo chce veselí překazit… Dokážou Winx oslavu zachránit?

11. Winx Girl Series - Velká cukrářská soutěž (2)

Winx Girl Series - Velká cukrářská soutěž (2)

Bloom se připravuje na Velkou cukrářskou soutěž. Ráda by se nejen zúčastnila, ale i vyhrála, a tak hledá vhodnou členku do svého týmu. Ještě že zná víly pixie! Cara je ta nejlepší volba. Společně se pustí do pečení toho nejmagičtějšího zákusku a s vílami Winx se postaví temným čarodějkám, které se pokusí v soutěži podvádět. Podaří se Bloom vyhrát?

12. Winx Girl Series - Kouzla víly tanečnice (1)

Winx Girl Series - Kouzla víly tanečnice (1)

Další příběh ze světa Winx! Víly Winx si založily vlastní kapelu a čeká je první koncert. Taneční akademie Corix si přeje, aby zahrály na jejím večírku. Ale když víly dorazí na vzdálenou planetu, zjistí, že jejich hudba musí počkat. Celou školu někdo zaklel! Jaká děsivá čarodějnice by byla něčeho takového schopná? Přijdou víly na to, kdo za tím stojí, a zachrání všechny tanečnice?

13. Winx Family - Návrat domů

Winx Family - Návrat domů

Planeta Melody ztratila svou hudbu a celá ztichla. Musa je přivolána na pomoc, aby přišla na to, co se na její planetě stalo. V noci se jí ve snu zjeví maminka, varuje ji před nebezpečím a doporučí jí, aby si přečetla jednu starou pohádkovou knihu… Ale pak zničehonic zmizí Musin tatínek a víla hudby musí sama vyřešit nevysvětlitelnou záhadu. Zjistí, kdo škodí její planetě, a zachrání svou rodinu?

14. Winx Family - Kouzelné sestry (3)

Winx Family - Kouzelné sestry (3)

Flořina domovská planeta Linphea je v ohrožení, řítí se na ni ledové tornádo, které již léta nikdo nezažil. A aby toho nebylo málo, musí Flora řešit problémy se svou sestrou Medunkou, která se z roztomilé sestřičky změnila v drzý kvítek a stýká se se dvěma podivnými čarodějkami. Podaří se Floře zachránit celou planetu? A zvládne se přitom vypořádat i se sestrou?

15. Winx Family - Srdce víly (2)

Winx Family - Srdce víly (2)

Na planetě Domino zavládl chaos! Marion a Oritel byli uneseni rebely. Bloom si rychle vymyslí výmluvu, opustí přípravy Vanessiných narozenim a letí na Domino. Ale její nevlastní maminka to nese špatně… neví, co se děje, a žárlí na Bloominu pravou matku. Dokáže Bloom zachránit Marion, usmířit si Vanessu a porazit nepřátele?

16. Winx Family - Rodinné štěstí (1)

Winx Family - Rodinné štěstí (1)

Žhavé drby: Jeden z nejbulvárnějších časopisů celé Solarie zveřejnil senzační článek o Stelliných rodičích. Taková pomluva! Víla je vzteky bez sebe. Winx zjistí, že článek napsala novinářka jménem Blanka Blacky, někdejší studentka Mračné věže a Brandonova bývalka… Neuvěřitelné! Fiorenza, víla štěstí v lásce se vydá s Winx do Solarie, aby přiměla Stelliny rodiče se do sebe znovu zamilovat. Podaří se jí to? A jak to bude dál mezi Brandonem a Stellou?

17. Winx Magic Series 4 - Klíč k harmonii

Winx Magic Series 4 - Klíč k harmonii

Na Zemi se děje něco zvláštního a hrozného. Čarodějný vichr odvál hudbu a přeměnil ji v nesnesitelný randál! Za pomoci Meastra Cis a úžasných víl Winx ale na naší planetě opět zavládne harmonie!

18. Winx Magic Series 3 - Kouzlo přátelství

Winx Magic Series 3 - Kouzlo přátelství

Bloom přišla o veškerou kouzelnou moc! Co se mohlo stát? Zdá se, že víla ohně si přestala důvěřovat... Kdo na ni jen seslal tuhle ošklivou kletbu?

19. Winx Magic Series 2 - Hvězdná kariéra

Winx Magic Series 2 - Hvězdná kariéra

Stellu čeká nový život. Stane se úspěšnou módní návrhářkou a rozhodne se opustit Winx Club! Její vílí kamarádky nechápou, co se s ní děje. Obávají se, že za jejím úspěchem stojí temné síly…

20. Winx Magic Series 1 - Magie přírody

Winx Magic Series 1 - Magie přírody

Věříš v kouzla a sníš o lepším světě? Staň se vílou jako Winx! Arktida je v nebezpečí! Nečekaný příval znečištění zničil přírodní rovnováhu v moři a děsuplné zmutované příšery ohrožují tamní živočichy… Kde neuspěje ani Flořina moc, dá všem naději nezničitelná magie přírody.