Beletrie pro dospělé

Půlměsíční město: Rod země a krve

Sarah J. Maasová


Začátek temné fantasy trilogie od autorky bestsellerové série Skleněný trůn

Bryce měla perfektní život, skvělou práci a na programu jeden legendární večírek za druhým, jenže pak démon zavraždil její přátele a ona zůstala sama a zlomená. Když údajný zabiják skončí za mřížemi, ale zločiny pokračují, Bryce se sama pustí do vyšetřování. A hodlá se pomstít. Spolu s Huntem, padlým andělem obdařeným brutální silou, sestoupí do podsvětí města, které rozežírá temnota. Dokážou se zlu postavit dřív, než pohltí vše, na čem jim kdy záleželo?

Více
Získaná ocenění:
HumbookAwards, 2021, young adult kniha roku
HumbookAwards, 2021, nejlepší fantasy kniha

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Sarah J. Maasová a její bichle

Sarah J. Maasová a její bichle
10.09.2020 | Víkendovky

Všimli jste si také té změny, která nastala se začátkem září? A teď výjimečně nenarážím na počasí. Prvního září (tenhle den si nevím proč vždycky vzpomenu na Bradavice) se najednou v ulicích objevily tisíce školáků a studentů, kteří ještě celkem nadšeně vyrazili do škol. Ale ta pravá změna nastala až o den později – to už všem došlo, že prázdniny skončily, že je sice skvělé vidět spolužáky, ale že to zároveň znamená deset měsíců učení a školy – a radostné úsměvy se vytratily. (Samozřejmě je také možné, že je to tím, že každý měl v metru nasazenou roušku.)

Detailní informace

Počet stran 688
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.10.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,962 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název House of Earth and Blood
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ivana Svobodová
EAN 9788076610804
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Video

Autor

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérií Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.

Profil autora