Beletrie pro děti

Slaďoušek

Jenny Hanová


Roztomilý holčičí middle grade od bestsellerové autorky Jenny Hanové

Annemarie Wilcoxová, neboli Shug, jak jí říkají doma, začíná mít pocit, že na světě není nic horšího, než když je vám dvanáct. Je moc vysoká, moc pihovatá a má fakt příliš plochý hrudník. Zdá se jí, že se na ní nedá najít nic dobrého. Teď je navíc na druhém stupni a ti, které považovala za nejlepší kamarády, se najednou jako nejlepší kamarádi nechovají – hlavně Mark, kluk, kterého zná odjakživa. Všechno kolem ní se mění, ale Shug by radši nechala věci, jak jsou. Jak se má člověk připravit na zítřek, když ani nemá tušení, jak vyřešit dnešek?

Více

299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Vaše nová nejlepší kamarádka

Vaše nová nejlepší kamarádka
20.08.2021 | Víkendovky

Zdar a sílu, moji milí! Nevím, jak vy, ale já jsem docela znepokojená tím, že se nějak závratně přiblížil konec srpna. Kam se proboha poděl červen a červenec? Nějak jsem si pořádně nevšimla, jak prohučely kolem. Vůbec nejsem duševně připravená na to, že by už relativně za pár dní mělo nastat září a s ním by pomalu měly přijít kilometr dlouhé šály, huňaté svetry a horké nápoje. Ještě bych moc chtěla kus léta! A to současné pošmourné počasí mi na náladě teda fakt moc nepřidává…

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.11.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,342 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Dorotka Čížková
Původní název Shug
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Bičíková
EAN 9788076613195
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Jenny Hanová

Jenny Hanová

Jenny Hanová pochází z Richmondu ve Virginii. Vystudovala tvůrčí psaní pro děti a mládež v New Yorku. Toto město si zamilovala (nejkrásnější je podle ní na podzim), a po škole se přestěhovala do jedné z jeho částí – Brooklynu. Nejlépe se jí píše v kavárnách, v metru nebo klidně doma u známých. Má ráda Harryho Pottera a nejvíce fandí Zmijozelu. Ven by nikdy nevyšla bez červené rtěnky, pera a zápisníku. Mezi její nejznámější knihy patří ty ze série Všem klukům, které jsem milovala.

Profil autora