Beletrie pro děti

Zloději dýmu

Sally Greenová


Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj mají v rukou osud světa. A čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. První díl fantasy série.

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu.

V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. V Calidoru touží zhrzený sluha March po pomstě knížeti, který zradil jeho lid. V Pitorii cestuje lehkomyslný Edyon od města k městu a krade přitom jednu cetku za druhou, jen pro ten závratný pocit. A na pusté Severní planině při lovu démonů utíká třináctiletá Tash o holý život. Každý je jiný, a přesto je něco spojuje. Všem osud rozdal karty, se kterými hrát nechtějí, a oni z nich musí dostat to nejlepší.

Všechno se mění. Spojenectví se přelévají a rozpadají, staré jistoty tříští a životy našich hrdinů i všech kolem nich se obrací naruby. Jejich budoucnost je neoddělitelně propojena nepředvídatelnými vlivy magie a války. Kdo povstane a kdo padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 416
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 18.03.2019
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,648 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Smoke Thieves
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Jašová
EAN 9788075447463
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Deny El Infian - Přečteno! Zloději dýmu!

„Zloději dýmu ale nezklamali. Kniha mě okouzlila už během prvních pár kapitol a já byla nadšená. Nebyl to sice ten typ knihy, kdybyste od první chvíle věděli, že je to napsané tak dobře, že to už prostě nemůže být špatné, ale zaujalo mě to a neuvěřitelně mi to sedlo."

Autor

Sally Greenová

Sally Greenová

Sally Greenová žije v britském Cheshire. V  životě vystřídala několik zaměstnání, až začala v roce 2010 psát svůj první román a psaní se proměnilo v  její nové zaměstnání na plný úvazek. Je autorkou trilogie Napůl zlý a fantasy série Zloději dýmu. Ráda běhá a ve většině jejích knih najdou čtenáři postavu, která tuto její vášeň sdílí.

Profil autora