Beletrie pro dospělé

Po zemi bloudím dál

Rae Carsonová


První díl strhující epické série zasazené do dob zlaté horečky.

Mám zlato v krvi, v dechu, dokonce i ve skvrnkách v očích.

Lee Westfallová má semknutou, láskyplnou rodinu. Má domov, který miluje, a svou věrnou kobylku. A má i nejlepšího kamaráda – který by možná chtěl být něčím víc.

Kromě toho má ale i tajemství. Lee dokáže v okolním světě vycítit zlato. Zlaté žíly hluboko v zemi. Malé valounky v potoce. Dokonce i zrnka zlatého prachu, co někomu zalezla pod nehet. I za nejkrutějších zim díky tomu své rodině zajistila bezpečí a dostatek zásob. Čeho by byl ale člověk schopen, aby si dívku s takovou mocí přivlastnil? Mohl by kvůli tomu i vraždit.

Když Lee přijde o všechno, co je jí milé, uteče na západ do Kalifornie – kde zrovna objevili zlato. Třeba se z ní vyklube to jediné místo na světě, kde může být Lee sama sebou. Pokud ovšem přežije cestu.

Více

0 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.04.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,499 kg
Jazyk čeština
Původní název Walk on Earth a Stranger
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kristýna Wanková
EAN 9788075442932
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor

Rae Carsonová

Rae Carsonová

Vystudovala sociologii, po škole prošla celou řadou zaměstnání, ale ani jedno z nich ji nebavilo, protože prostě chtěla být spisovatelkou. Od roku 2004 se psaní věnuje na plný úvazek. Je autorkou populární série Girl of Fire and Thorns, která si získala čestné místo na předních místech žebříčku New York Times. Píše knihy plné dobrodružství, magie a lásky, jejichž hrdinkami jsou inteligentní dívky, které se (většinou) chytře rozhodují a dělají odvážné věci. Českým čtenářům se představila románem Po zemi bloudím dál. Žije v Arizoně se svým manželem, který je také spisovatel, a dvěma kočkami.

Profil autora