Beletrie pro dospělé

Holubice a had

Shelby Mahurinová


Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze tří dílů čarodějnické fantasy.

Louise le Blancová před lety uprchla od všeho, co znala, a skryla se v ulicích Cesarine. Odvrhla svou magii a začala přežívat jen díky tomu, co se jí podařilo ukrást. Čarodějnice jako Lou tady lidi loví. Bojí se jich. A upalují je.

Reid Diggory zaslíbil svou duši církvi jakožto chasseur a celý život žil podle jediného přikázání: nenecháš čarodějnici naživu. Jeho cesta se s Louinou nikdy neměla zkřížit, ale zákeřný úskok je donutí k nemožnému spojení: svátosti manželství.

Válka mezi čarodějnicemi a církví je prastará a Louini nejnebezpečnější nepřátelé přináší osud horší než oheň. Dívka nedovede potlačit své stále se prohlubující city ani změnit podstatu svého bytí – musí se tedy rozhodnout.

A láska, ta z nás všech dělá hlupáky.

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 464
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.04.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,584 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Serpent & Dove
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Miketová
EAN 9788075449764
Věk od 15
Edice HumbookTip
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Databazeknih.cz - Shelby Mahurinová - Holubice a had

„Holubice a had už je pro mě teď jedna z nejlepších knih letošního roku a jsem si stoprocentně jistá, že na konci roku na mém seznamu TOP knížek bude. Přesně tohle je titul, který knižní YA svět potřeboval a já jsem moc ráda, že se v CooBoo rozhodli Holubici a hada vydat.“

Autor

Shelby Mahurinová

Shelby Mahurinová

Shelby Mahurinová vyrůstala na malé farmě v zemědělském kraji v Indianě, kde se z obyčejných větví stávaly kouzelné hůlky a z  krav draci. O svou bujnou představivost nepřišla ani s věkem, takže hry na „co by kdyby“ hraje dodnes – akorát se slovy místo s  kravami. Když nepíše, nejčastěji se dívá na seriál Kancl nebo obsedantně pročítá Twitter. Pořád žije poblíž malé farmy, kde strávila dětství, se svým vysokým manželem, polodivokými dětmi, dvěma psy a kočkou.

Profil autora